top of page

OM OSS

Hvem vi er

   

   Vår tannklinikk er utstyrt med tannteknologi vurdert over de internasjonale standarder som fastsatt av GCR. Våre engelsktalende ansatte er ekstremt kvalifiserte og erfarne med tannkirurger og kosmetiske tannleger.

 

Hvorfor velge oss ?

   

   Vårt rykte for eksepsjonell kvalitet og høy kundeservice snakker for seg selv.

 

   Noen av våre imponerende statistikk;

 

  • Besøkt av over 3000 tilfreds britiske dental pasienter siden 2007.

  • 60-70% billigere enn tannklinikker i Norge.

  • Anerkjent av ledende internasjonale, europeiske og britiske dentalforeninger.

  • Dentalkirurger i verdensklasse med over 15 års erfaring.

  • Siste avansert teknologi.

Avansert teknologi

   

   Vi bruker bare de beste kvalitetsprodukter og den nyeste teknologien til våre pasienter på vår tannlegesenter. Vi vil også gi deg beskjed før du ankommer hvilke produkter vi skal bruke under behandlingen.

  Våre tannklinikk har et helt nytt og moderne tanntekniske laboratorium på klinikken. Her lages alle tanntekniske arbeider som porselensarbeider, kroner, protester etc blir. Det at laboratoriet ligger på klinikken og har svært god kapasitet noe som sikrer at våre Norske kunder kan få utført sin behandling på kortest mulig tid.

       " Vår tannklinikk er basert i sentrum av Antalya, og regnes som en av de beste private tannklinikker i Tyrkia. Den er moderne i design og har en rolig og behagelig følelse så snart du går gjennom døren."

Beste Dental Implant Systems i verden     I vår tannklinikk bruker vi kun høy kvalitet A-Grade Tannimplantater som produseres i Sveits, Tyskland og USA, og leveres med livstidsgaranti.

Hvorfor Tyrkia Antalya?

  Vårt oppdrag er å hjelpe pasienter som ønsker å få tannbehandling til en lav pris, og å kombinere den med ferien i et moderne land.

  Dental turisme blir mer og mer utbredt og populær og Tyrkia har et betydelig sted i den. I Tyrkia er tannbehandling (tannkroner, implantater, proteser) av beste kvalitet og ca 70% billigere enn i Europa.

- Tyrkia er et moderne land hvis bransje og teknologi samsvarer med europeen standarts, særlig innen medisin og tannlege.

- Medisinsk personell i Tyrkia er kvalifisert, erfaren og vant til å motta utenlandske kunder.

- Tyrkia er et stabilt og gjestfritt land, og regionen Antalya er spesielt kjent og favoritt for å tilbringe ferier. I dag er Antalya en turist hovedstad i Middelhavet Tyrkia, kallenavn "Tyrkisk riviera". I 2011 ble Antalya den tredje mest besøkte byen i verden, rangert etter Paris og London (10,5 millioner besøkende om året). Bortsett fra et veldig hyggelig og behagelig klima og ømfisk, er Antalya fullt av severdigheter og historiske steder.

CEREC Få en Krone På en Dag

Cerec er verdens mest avanserte og mest gjennomprøvde system til fremstilling av kroner, store fyllinger og fasader i porselen. Alt er mulig på ett besøk.

For deg som pasient betyr dette:
-færre bedøvelser
-mindre belasting for tannen
-ingen tradsjonelle ubehagelige avtrykk
-mindre tid i tannlegestolen.

Med Cerec kan vi lage kronen ferdig på samme dag. Vi bruker de beste og sterkeste porselensmatrialene.
De finnes i alle fargenyanser og porselenet er veldig sterkt og holdbart.

OM OSS

10

Års erfaring

3000+

Fornøyde pasiender

FØR OG ETTER BILDER

FORNØYDE KUNDER

PASIENT VIDEOER
FØR/ ETTER BILDER
Our Services

BEHANDLINGER

DENTAL IMPLANTATER

   Behandling med implantater er trygt og effektivt og i de fleste tifellene den beste løsningen for å erstatte manglende tenner. Siden 2005 har vi plassert rundt 150 Tannimplantater hver måned i vår tannklinikk i Antalya, som er over 16.000 individuelle Tannimplantater til dato. Vi har mange års erfaring og kan tilby ulike løsninger basert på pasientens behov. Enten du trenger ett implantat eller en full rekonstruksjon sammen med andre kirurgiske prosedyrer, vennligst kontakt oss i dag, og vi vil reagere med informasjonen du trenger om din situasjon og et tilbud for dine implantater. Tidsskala 6-9 DAGER

Følg oss på Instagram

KONTAKT

Åpningstid

                     Antalya, Tyrkia

              info@dentalyatur.com

                      + 47 98474027

Vår Adresse

Mandag - Lørdag :  09:00 – 23:00

 Søndag                  : 11:00 – 23:00

 

Kontakt Oss
bottom of page