top of page
Møte og deling:

    Fylle på kontaktskjema på siden og fortell oss hvilken behandling du vil motta. Send noen bilder av tennene dine og Panoramik  X-Ray. Vi vil kontakte deg med en behandlingsplan.

Planlegging og forslag:​

   Dagen etter søknaden din, vil vi forbrede best mulig behandlingsplan for deg og fortelle deg om den estimerte kostnaden og varigheten av behandlingen.

Reiseplanlegging:

   Våres klinikk er basert i sentrum av Antalya. Det er vanlige direktefly fra mange land til Antalya. Vi kan søke etter de billigste flyreisene på dine vegne og sende deg en e-post til detaljene når vi kjenner dine mulige reisedatoer, eller du kan lage ditt eget reisearrangement. Vi kan også gi deg en liste over hoteller som ligger i nærheten av klinikken.

Transport:

   Vi tilbyr gratis transport fra hotellet til klinikken. Når avtalen er ferdig, returnerer vi deg til hotellet ditt. . Denne tjenesten er gratis opp til 20 kilometer og tilgjengelig for alle avtaler. Vi kan også tilby transport fra flyplassen til hotellet, bare gi oss beskjed.

Behandling:

   Vi starter med røntgen og konsultasjon med tannlegen og forbereder behandlingsplanen avtalt, så starter vi behandlingen samme dag.

 

Nyt Ferien:

   Antalya ligger på sørvestskysten av Tyrkia, grensen ved Taurusfjellene og Middelhavet. I tillegg til de vakre strendene, luksus hoteller og deilig mat, har byen en rik historie som går helt tilbake til det romerske imperiet. Vi inviterer deg til å komme og oppleve rikdom av tyrkisk kultur under ditt besøk til paradiset. Du kan nyte ferien og få alle dine tannbehandlinger gjort samtidig.

bottom of page