top of page
implantater/Tannklinikk/Antalya

 

Hva er et tannimplantat?

 

   Et tannimplantat er plassert i kjevebenet. Det kan integreres med naturlig bein og bli en sterk base for erstatningstenner. Dentalimplantater vil gi deg mulighet til å spise, smile, snakke og nyte alle dine vanlige aktiviteter.

 

 

Hva er sinus løft og bone graft?

 

   Du må ha sunn tannkjøtt og effektivt ben for å støtte implantatet, slik at du kanskje trenger beingraft og sinus lift som er gjort når bihulene er for nær kjeften for tannimplantatbehandlinger.

 

Hvis det er en beintransplantasjon eller en sinusløfting nødvendig, som vi vil bestemme etter at en panoramavirkning er tatt.

Hvor lang tid tar hele prosedyren?

 

På grunn av arten av denne behandlingen vil det bli nødvendig med to avtaler. Du trenger 5-7 dager for ditt første besøk. Etter at du har mottatt implantatene, vil det være en fire eller seks-måneders helbredelsesperiode, hvor du vil bli forsynt med et midlertidig sett med tenner.

 

Livstidsgaranti

 

Våre tannklinikk i Antalya i Tyrkia tilbyr livstidsgaranti for alle implantater. Vi bruker de nyeste behandlingsteknikkene.

 

Erfaring

 

Tannimplantatbehandling utfører alltid 20 års erfarne implantologer, akkreditert av det medisinske universitetet i Frankfurt.

 

Siden 2005 har vi plassert rundt 150 Tannimplantater hver måned i vår tanklinikk i Tyrkia, som er over 16.000 individuelle Tannimplantater til dato.

 

MATERIALER / MER

 

Vi bruker bare høy kvalitet A Grade Tannimplantater som produseres i Sveits, Tyskland og USA.

 

Guidet Tannimplantat Uten Kirurgi + Abutment:

 

Det er mulig å lage implantat uten kirurgi i våre tannlegesenter i Antalya. Forberedt med vår 3D-datatomografi, og vi forbereder implantater ved å utarbeide kirurgiske retningslinjer hvis benstruktur er hensiktsmessig og tilstrekkelig. vI er veldig opptatt av moderne og høy teknologi i våre tannklinikk i Antalya.

 

Straumann Implant (Roxolid = Titan + Zirkonium) og Nobel Biacare

 

Straumann og Nobel Biocare er implantatets merker. De består av titan-zirkonium legering og nøkkelfunksjonen i disse to implantatene er at de er smale diamanter. Begge implantatene er også verdens største globale leverandører

 

Hvis du ikke har tenner;

 

Hvis du ikke har tenner på overkjeven og underkjeven, plasserer vi vanligvis 6 implantater langs overkjeven og 6 implantater langs underkjeven. Disse implantatene vil støtte et komplett sett med kroner. (14 kroner for overkjeven og 14 kroner for underkjeven)

 

Hvis du vurderer proteser for dine manglende tenner, eller det er beinmangel i øvre og nedre områder, inviterer vi deg til å lese informasjon om alt på fire behandlinger.

 

Alt på fire behandlinger;

 

Vi bruker alle på fire behandlinger hvis det er uregelmessighet i bein i øvre og nedre kjeve, og hvis du er på utkikk etter den laveste prisen, anbefaler vi proteser som et godt alternativ.

 

Vi designer proteser på 4 implantater for øvre og nedre kjeve og proteser er forbundet med skruer. Den gir full kjeve full kjeveproteser med færre antall implantater.

bottom of page