top of page

DENTAL KRONER

 

Hvis du vil ha et nytt smil, trenger du kanskje en krone for å dekke en tann for å gjenopprette den til normal form og størrelse. En krone kan gjøre tannen sterkere og forbedre utseendet.

 

BRUKT TIL

 

Brutt eller ødeleggende tann, en misfarget fylling, og det bidrar også til å holde en bro eller protes ..

Hva er en krone?

 

Kroner, også kjent som Full Dental Veneers, brukes til å dekke tenner som er skadet, unormalt formet, eller slitt ned og forbedret det generelle smilet. Her på Magic Smile er våre kroner spesielt skulpturert for å hjelpe deg med å få det utseendet du ønsker. En krone omslutter tannen i et skall laget av ønsket materiale, beskytter tannen under og opprettholder tannkjøttet. Dette designet gir også økt slitestyrke og holder dermed lengre tid enn tradisjonfaner.

Vi tilbyr mange fargevalg for deg å velge mellom en strålende Hollywood-hvit og en subtil tone, noen få nyanser mørkere. Våre tannleger er mer enn glade for å diskutere disse alternativene med deg for å hjelpe deg med å gjøre det beste valget.

 

Dental krone typer

 

Alternativ One

 

Metallporselenskroner / Fullfinér: Består av sølvbasert metallkjerne med porselen smeltet på utsiden (skaper utseendet på en naturlig tann). Denne kronen er best egnet til bruk på sidene eller baksiden av munnen. Mens de kan brukes på tennene dine, anbefales det ikke. Over tid kan du se en svart linje langs toppen av tannkjøttet ditt når du smiler.

 

Alternativ to

 

Zirkoniumporselenskroner: Dette alternativet består av en hvitmetallkjerne med porselen smeltet på utsiden. Deres holdbarhet og behagelig utseende gjør dem egnet til bruk hvor som helst i møllen. Fordi basen er laget av Zirkonium, et naturlig hvitt metall, vil de alltid vises hvite på tannkjøttlinjen. Disse kronene er også fri for Amalgam og Nikkel, og vil derfor ikke forårsake helseproblemer eller kreve utskifting.

 

Alternativ Tre:

 

CEREC® Crowns / Full Finer: CEREC® Fungerer med en 3D-skanningsmaskin og datamaskinassistert teknologi for å lage eller gjenopprette tennene med perfekt presisjon. Hvis du gir et bilde av ditt ideelle smil, kan vi kopiere designet. Våre kosmetiske tannleger har et vell av erfaring med teknologien og vil skape et design som passer til munn og ansiktsform. Siden den er utarbeidet på CEREC® Computer System, får du muligheten til å gjennomgå design og be om endringer per din preferanse. Fordi denne kronestilen ikke bruker en metallbase, vil de alltid forbli hvit rundt tannkjøttet og ikke tilby noe hedeproblem. Mangelen på studiebase gjør dem imidlertid uegnede til bruk på baksiden og sidene av munnen.

 

Alternativ Fire:

 

E-MAX ™ Crowns / Full Feneer: E-MAX ™ er laget av en enkelt blokk med litium keramikk: et toppkvalitetsmateriale valgt for sin styrke og delikat utseende. Dette alternativet krever minimal tannbehandling i forhold til de andre typene. E-MAX ™ restaureringer er også designet med CEREC® Computersystem, og gir deg samme fleksibilitet i tilpasning som det forrige alternativet. Som CEREC® Crowns, er det ingen metalllegeringsbase som betyr at du aldri vil få en stygg grå linje rundt tannkjøttet ditt og vil ikke gi noen helseproblemer. Mangelen på studiebase gjør dem imidlertid uegnede til bruk på baksiden og sidene av munnen.

 

Hvor lang tid tar behandlingen?

 

Behandlingen din kan bli avsluttet om 5-7 dager

Besøk 1 (4-5 timer)

 

1-) Røntgen og konsultasjonssesjon med tannlegen og forberedelse av behandlingsplanen avtalt

2-) Lokalbedøvelse er gitt

3-) Tannlegen omformer din naturlige tann for å passe kronen

4-) Tannlegen diskuterer med deg å bestemme farge, lengde og form på kronen som du vil hjelpe deg med å gjøre det beste valget

5-) Tannlegen tar inntrykk av tennene dine og mold er sendt til digital dental laboratorium.

6-) Du vil bli forsynt med midlertidige tenner i den tiden kronene blir forberedt.

 

Besøk 2 (2-3 timer)

 

1-) Tannlegen fjerner de midlertidige kronene.

2-) Tannlegen passer den nye kronen på tannen og kontroller om kronen passer perfekt og ønsket utseende

DENTAL LAMINETE

 

Dental laminat finér er veldig tynne materialer dekker forsiden av tennene for å endre størrelsen lengde, form eller farge De er laget av dental keramikk og de er også fri for metall.

 

BRUKT TIL

 

Tenner som er misfargede, slitte og flisete. For å forbedre smileline.

 

Hva er en Dental Fasetter?

 

Dental laminat finér er veldig tynne materialer dekker forsiden av tennene for å endre størrelsen lengde, form eller farge De er laget av dental keramikk og de er også fri for metall. Når vi gjør veneers, krever vi at en pasient gjør minst seks til åtte tenner er ferdige. Dette er for å oppnå det mest naturlige utseende smilet. Her på tannklinikk i Antalya bruker vi bare ren keramisk Emax finer som er tilgjengelig i verden i dag og også brukt i Hollywood

 

E-MAX ™ laminatfinér

 

E-MAX ™ er laget av en enkelt blokk av litium keramikk: et toppkvalitetsmateriale valgt for sin styrke og delikat utseende. Dette alternativet krever minimal tannbehandling i forhold til de andre typene. E-MAX ™ restaureringer er designet ved hjelp av CEREC® Computer System

bottom of page