top of page

Hvor lenge skal jeg bli?

Hvor lang tid du trenger å bli, avhenger av tannbehandling du tar på deg. For implantater må du reise to ganger i en periode på 3 måneder, og hvert besøk du gjør vil bare ta 5 dager. Andre tannbehandlinger som finér, kroner, proteser, rotkanal og tannbleking kan finne sted i løpet av noen dager. Så snart vi har avtalt behandlingsplanen, vil vi gi deg råd om hvor lenge prosedyren din sannsynligvis vil ta, og hvor mange besøk du måtte trenge.

 

Hvorfor koster dentaloperasjoner mindre i Tyrkia?

Tannimplantater Prisene i Tyrkia er betydelig lavere enn de i Norge. Hovedårsaken til dette; levekostnadene, kjører en tannklinikk og lønn er mye lavere i Tyrkia. Derfor kan vi tilby deg de beste materialer sammen med den beste servicen til våre anerkjente og godt erfarne tannleger for tannbehandling med mye lavere priser.

 

Hvor trygge er tyrkiske tannleger?

Tyrkiske tannleger er høyt kvalifiserte og er forpliktet til å oppfylle de samme lovbestemte forpliktelsene som sine kolleger i Norge. Våre tannleger har 11 års erfaring og er også akkreditert av Medical University of Frankfurt. Så du kan dra nytte av behandling fra internasjonalt akkreditert helsepersonell til mye lavere priser enn i Norge.

 

Hva med dentalmaterialer

Vi følger ikke bare de nyeste trender og teknologier, vi gir dem også til våre pasienter i vår klinikk. Derfor bruker vi bare materialer av høyeste kvalitet og implantat som Nobel Biocare, Straumann, Bicon, Camlog, NTA, Bio Horizons, som alle produseres i Sveits, Tyskland og USA, og leverer livstidsgaranti.

 

Hva om noe går galt?

Selv om det er svært sjelden at tannoperasjoner svikter, men som med medisinsk eller tannbehandling er det også mulig. Vi er veldig sikre på kvaliteten på tjenesten etter å ha gitt behandling til over tusen mennesker de siste 11 årene. Derfor garanteres alle våre tannbehandlinger fullt ut, og vi garanterer at hvis du møter noen problemer, vil vi gjerne løse dem gratis.

 

Hvor mye penger trenger jeg å bruke til andre utgifter som flybillett, transport og overnatting?

Flybillett: Antalya er turisme hovedstaden i Tyrkia og ach år nesten 15 millioner turister besøke Antalya. Derfor har du et stort utvalg av flyselskaper og priser for å velge flybilletten. Prisen på en flybillett fra Oslo til Antalya, starter vanligvis på 1400 NOK. Vi anbefaler at du bruker SkyScanner til å sammenligne alle priser fra forskjellige flyselskaper, og for å få det beste tilbudet for dine flybilletter.

 

Overnatting: Antalya er Tyrkiets største internasjonale sjøferiested, der det er mange 5-stjerners hoteller rundt i byen, ser frem til å imøtekomme deg. Vi jobber ikke med noe hotell, men hvis du trenger hjelp, kan vi også anbefale at få hoteller avhenger av budsjettet.

 

Transport: Dentalyatur  håndterer alle transportene mellom hotellet og klinikken under oppholdet her hos oss.

 

Vil tannbehandling bli skadet?

Alle tannbehandlinger utføres under lokalbedøvelse, av våre dyktige tannleger, som tar de aller beste pasientene våre. Det kan være ubehag og blåmerker avhengig av den enkelte situasjon, så vel som nummenhet som vanligvis går bort innen en time fra å forlate klinikken. Etter visse store prosedyrer, som tannimplantater, kan pasienten bli anbefalt å bruke vanlige smertestillende midler for maksimal komfort.

 

Jeg har en forferdelig frykt for å gå til tannlegen. Hvordan kan jeg takle det?

Det er ingen bedre måte å takle vår frykt på enn å snakke om dem. Snakk med oss, og vi tar deg tid til å diskutere med dine bekymringer. Ofte pasienter slapper av når behandlingen er grundig forklart for dem og deres spørsmål besvart. For andre er et vennlig smil og en varm velkomst nok. Tannfobi er en vanlig situasjon, og vi er veldig erfarne i å håndtere nervøse pasienter.

bottom of page