top of page
tannbleking i Antalya/Tyrkia/Dentalyatur

Tannbleking:

   Våre tjenester: hjemmebleking, tannbleking hos tannlegen, blekegele og tannrens. Bleking kan foregå på tannklinikken eller hjemme med personlig tilpassede blekeskinner.

Hjemmebleking:

    Hjemmebleking gjøres ved hjelp av en blekeskinne individuelt tilpasset til den enkelte pasient. Våre tannleger i Antalya tar avtrykk av tennene og tanntekniker presser en blekeskinne eksakt tilpasset dine tenner. I skinnen brukes blekegeleen, enten på dagtid eller natten alt etter hva du finner mest komfortabelt. Behandlingstiden kan variere fra 3-8 dager, avhengig av type misfarging og ønsket behandlingsresultat. 

 

Tannbleking hos tannlegen i Antalya:

  Er det enkelte tenner som skal blekes, f.eks. en misfarget rotfylt tann eller få tenner i forbindelse med en større tannbehandling kan vi gjøre dette på tannklinikken i Antalya. Det er imidlertid sjelden anbefalt for alle tennene siden behandlingsresultatet er mindre forutsigbart, det blir mer kostbart og det ofte medfører mer ising.  Vi ønsker deg velkommen til våre moderne tannklinikk i Antalya i Tyrkia. Siste teknologi, best pris, best tannklinikk i  Antalya.

bottom of page