top of page

HVA ER UMIDDELBAR EKSTRAKSJON OG UMIDDELBAR IMPLANT?

 

Umiddelbar utvinning og umiddelbar implantasjon er en revolusjonerende gjenopprettingsprosedyre som passer pasienter med et tannimplantat direkte etter tannutvinning innen samme avtale. Tradisjonelt ventet pasientene minst seks uker for utvinningsstedet å helbrede før de fikk et tannimplantat. På Magic Smile Turkey kan imidlertid kvalifiserte pasienter nyte et komplett, bærende implantat samme dag som utvinning med visjonær teknikk. Pasienter som mottar umiddelbar ekstraksjon og umiddelbar implantat i Tyrkia / Antalya vil nyte:

 

Tannutvinning og tannimplantat i en prosedyre

Et umiddelbart fungerende bærende implantat

Redusert gjenoppretting etter operasjon

Mindre tid i tannlegenes stol

 

HVORDAN OMBYGGER EKSTRAKSJON OG IMMEDIANT IMPLANTERING?

 

Før den umiddelbare utvinning og umiddelbar implantatprosedyre ble utviklet, trengte pasienten uttrekkskontakten til å helbrede før et implantat kunne plasseres i det tilveiebragte rommet. Denne helbredelsesprosessen tar omtrent ti til tolv uker, men takket være det stadig fremvoksende feltet for gjenopprettende tannbehandling, venter til utvinningsstedet healer, ikke lenger er nødvendig i visse tilfeller. Tannbein er naturlig forprogrammert for å fylle en ekstraksjonshylse, så ved å plassere implantatet umiddelbart etter ekstraksjon, blir implantatet samtidig forankret med beinet og helbredet i stikkontakten fra denne naturlige helbredelsesprosessen.

 

HVEM ER DE BESTE KANDIDATENE FOR Umiddelbar Ekstraksjon og IMPLANT IMPLANT?

 

Ideelle kandidater for den umiddelbart belastede tilnærmingen til tannutvinning og tannimplantater er pasienter som trenger en tann utvunnet, men det omkringliggende beinet blir ikke altfor kompromittert ved infeksjon eller ved alvorlig bentap.

 

Umiddelbar Ekstraksjon og umiddelbar IMPLANT

 

En enkelt tann eller flere tenner som trenger utvinning, kan kvalifisere seg. Pasienter kommer ofte inn på en avtale med løse tenner og går ut med et fast, vakkert smil uten å bruke proteser. Under din tannlege besøk, kontakt med Magic Smile Team om øyeblikkelig utvinning og umiddelbar implantat prosedyre for å se om tannens tilstand kvalifiserer som en kandidat for denne praktiske, mindre invasiv og tidseffektiv behandling.

bottom of page